fbpx

A következő edzés az előző utáni regenerációval kezdődik

Ma már tudjuk, hogy amikor az élsportolók vagy a fizikumukra különösen nagy figyelmet fordító hírességek jégkádba ülnek, az nem azért van, mert meg akarják mutatni, mennyire jól bírják a szélsőséges körülményeket. Épp ellenkezőleg. Ezzel azt üzenik, hogy a test igenis sérülékeny, és gondoskodást igényel, ha sokáig szeretne az ember formában maradni és egészségesen élni.

Ha jeges fürdő, akkor iCool!

Az edzés (és más fizikai megterhelés nyomán) mikrosérülések jelennek meg az izomrostokban, ami gyakorlatilag kis szakadásokat jelent. Ez ideális esetben nem probléma, viszont nem mindegy, milyen fokú és hogy meddig tart a regeneráció.

Az iCool kifejezetten olyanoknak készült, akik nagy fizikai igénybevételnek vannak kitéve. A jeges fürdő erősen ajánlott tehát az élsportolóknak, de előadóművészeknek, hobbisportolóknak és kemény fizikai munkát végzőknek is – képzeld csak el, mennyire megterhelő lehet a táncosok vagy mondjuk az ipari alpinisták egy napja. A jégkádakat egyértelműen a sportolóknak fejlesztették ki, de ahogy a példák is mutatják, nem csak számukra lehet hasznos.

Az iCool rehabilitációs és regenerációs célokra specializálódott, minőségi hűtőrendszereket jelent, amelyek az egyén mellett akár egy egész csapatot is ki tudnak szolgálni.

Mivel tudjuk, hogy másra van szüksége a különböző sportágak, különböző terhelésnek kitett képviselőinek, számos verzió közül lehet választani. Az IceMate jégkád például felfújható, merevfalú, hordozható, és két személy egyidejű befogadására is alkalmas. Nagyon kompakt az IcePod jégkád is, amely szintén kisebb létszámra lett tervezve, maximálisan szem előtt tartva a helytakarékosságot.

A Team Recovery Pool az első teljes testes merülőmedence a világon, amelyet kifejezetten stadionok, sport klubok, egyesületek, iskolák, egyetemek, fitness-wellness klubok, szállodák számára terveztek. Sokat elárul a minőségéről az a tény, hogy ez a legelterjedtebb telepített jégfürdő megoldás az egész világon.

Segítsd több fronton is az izmok regenerációját!

A jégfürdő mellett más módokon is segíthetjük a fáradt izmok regenerációját. Az Aerify egy különleges technológia révén levegőt (pneumatikus kompressziót) használ, hogy dinamikus és hatékony masszázst nyújtson a fáradt testnek.

Az Aerify nadrág a különböző kamráinak egymás utáni pressziója révén növeli a nyirok- és vérkeringést, amely csökkenti a duzzanatot és elősegíti a gyorsabb felépülést azáltal, hogy eltávolítja az anyagcsere salakanyagait (például az aktív életmódból és a sportból származó tejsavat). Ezzel támogathatjuk a tápanyag- és oxigéndús vér megfelelő áramlását, amelyre az izmoknak hatalmas szüksége van ahhoz, hogy újjá tudják építeni önmagukat.

Aerify kompressziós nadrág

Ha úgy gondolod, hogy itt az ideje nagyobb figyelmet fordítani az edzés mellett a regenerációra is, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudtad?

Az összes világversenyen, olimpiákon, paralimpiákon, Tour de France-on iCOOLt használnak.

A bejegyzésben említett termékeket megtalálod a webshopunkon, vagy gyere be a FitCollege STORE üzletébe, ahol szakértőink szívesen segítenek. Ha még nem tetted, kövess minket az Instagramon és Facebookon is!